Tjänster

Våra tjänster

Vi är ett byggföretag med över 10 års erfarenhet verksamma i Stockholm med omnejd. Vårt yttersta mål är erhålla 100% nöjda kunder, därför får vi de flesta nya projekt via återkommande kunder.

Vi arbetar endast med professionella, betrodda och beprövade underentreprenörer för att garantera ett fackmannamässigt utfört arbete – och vi följer alltid branschstandarder så som Säker Vatten.

Totalrenovering

Vi är specialiserade på totalrenoveringar av både privata hem och kommersiella fastigheter och erbjuder en omfattande renoveringstjänst som omfattar allt från planering och design till genomförande och avslutning av projektet. Vi har erfarna och kunniga hantverkare och entreprenörer som är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat som överträffar kundernas förväntningar.

Badrumsrenovering

Vi har erfarna hantverkare som är specialiserade på badrumsrenoveringar och som kan hjälpa dig att skapa ett badrum som är både funktionellt och stilrent. Genom att använda högkvalitativa material och moderna tekniker, strävar vi alltid efter att leverera hållbara och eleganta lösningar som är anpassade efter varje kunds individuella behov och önskemål.

Takläggning

Vi erbjuder allt från inspektion och rådgivning till installation och reparation av tak. Våra erfarna takläggare kan hjälpa dig att välja rätt takmaterial och färg som passar såväl budget som stil. Genom att använda högkvalitativa material och tekniker strävar vi efter att leverera tak som är hållbara, säkra och som skyddar fastigheten mot vädrets påverkan.

Måleri

Våra erfarna målare hjälper dig att välja rätt färger och tekniker för att skapa den önskade effekten i fastigheten. Genom att använda högkvalitativa färger och material strävar vi efter att leverera en högkvalitativ måleriupplevelse som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också hållbar.

Fasadarbeten

Vi hjälper dig att välja rätt material och färg för att skapa den önskade effekten på fastigheten. Genom att använda högkvalitativa material och moderna tekniker strävar vi efter att leverera en högkvalitativ fasad som är hållbar, säker och skyddar fastigheten mot yttre påverkan. Vi är stolta över att erbjuda en professionell och pålitlig tjänst till konkurrenskraftiga priser och arbetar hårt för att säkerställa att du alltid blir nöjd med resultatet.

Murning

Vår murningstjänst omfattar allt från grundläggning och konstruktion av murverk till reparation och restaurering av befintliga murar. Vi har erfarna murare och hantverkare som kan hjälpa dig att skapa den önskade stilen och designen på fastigheten.

Gips

Få hjälp med gipsning av väggar. Vi gör allt från att gipsa nya väggar till reparation och restaurering av befintliga väggar.

Rivning

Vi hanterar en mängd olika rivningsjobb på ett effektivt och säkert sätt med med allt från mindre demonteringar till stora rivningsprojekt. Vi har även stor erfarenhet av att hantera miljöfarligt avfall som kan uppstå under rivningsprocessen och arbetar enligt miljöregler och -normer för att minska påverkan på miljön.

Vi hjälper dig med ditt projekt

Prata med våra experter redan idag så hjälper vi dig vidare att förverkliga ditt drömprojekt. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi ge dig både tips och råd, så att du kan känna dig trygg från genom hela processen.

Org.nr: 559366 – 1076 | Företaget innehar F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är registrerat för moms.